Irány a végtelen játékhétvége!

  15 Nov 2017

gyerekek_opt

November 17-19. között nyitja meg kapuit a KidExpo, az ősz legnagyobb családi eseménye.

Száznál több program, kalandok, élmények és fantasztikus nyeremények várják az érdeklődőket a végtelen játékhétvégén a Budapest Sportarénában.

A gyerekek találkozhatnak SpongyaBobbal, fotózkodhatnak élethű Star Wars jelmezesekkel, kipróbálhatják a száguldó iHoover deszkákat, tesztelhetik magukat izgalmas logikai játékokkal, megcsodálhatják a csillagászati előadásokat, és énekelhetnek Farkasházi Rékával a Tintanyúl koncertjén.

Irány Finnország, a Mikulás otthona!

Melyik gyerek ne szeretné egyszer életében meghúzni az igaz Télapó szakállát, megnézni a manók titokzatos műhelyét vagy felszállni Rudolf mögé a szánra? A KidExpón valóra válhatnak a csizmapucolás közbeni ábrándok, mert négy éjszakás lappföldi kirándulást nyerhet az egész család. A nagy értékű utazásért nem kell más tenni, csak a bejáratnál kapott regisztrációs szelvényt leadni az OTP Lakástakarék standjánál.

Mi az idei karácsony slágere?

Vajon tényleg leköti a csemetét az 1000 darabos puzzle vagy csak a szomszéd kisfiú gyerekszobájában volt érdekes? A reklámban látott játékkonyhát minden nap emlegeti, de két percnél tovább is élvezi majd a főzőcskézést? Talán sok szülőnek hasonló kérdések kavarognak a fejében az ünnepek előtt, hiszen a világ összes játéka sem lenne elég, ha a gyerkőcök bármit kívánhatnának. A KidExpo nem csak a kicsiknek lesz igaz földi paradicsom, hanem számukra is, hiszen amíg az apróságok jól szórakoznak, a szüleik megfigyelhetik, hogy a vasútkészlet, a VR szemüveg, a 3D kirakó vagy a távirányítós autó lesz idén a nyerő.